Голлівудський актор Бред Піт \ REUTERS

Голлівудський актор Бред Пітт, який рік тому виборов право спільної опіки над шістьма дітьми, відсвяткував свій день народження тільки з деякими з них.

Читайте також"Все це неправда": Бред Пітт відхрестився від романів, про які писали в пресі

Так, 18 грудня зірці виповнилося 56 років, однак він не планував влаштовувати гучного святкування. За словами близького оточення Пітта, найбільше він просто хотів зустрітися з дітьми, передає ТСН. Однак оскільки названі діти налаштовані до нього вороже, то в гості до батька завітали тільки біологічні діти: 13-річна Шайло/Джон та 11-річні близнюки Вів'єн і Нокс. 

Відео дня

"Бред весь день провів у своєму будинку в Голлівуді. Його молодші діти відвідали його. Вони скромно відсвяткували його 56-річчя, тому що часу було зовсім мало. Діти пробули у нього пару годин, вони разом пообідали. А потім їх забрали охоронці назад додому до Джолі", - розповів  інсайдер виданню ENews.

Також інсайдери повідомили, що діти складуть компанію батькові і на святкуванні Різдва.

"Діти приїдуть до Бреда додому і проведуть з ним увесь день. У них є деякі традиції, яких вони дотримуються: святкова вечеря та обмін подарунками. Вони слухають музику і просто весело проводять час. Бред хоче зробити цей день особливим для дітей, йому подобається бачити радість в їхніх очах. Він намагається підібрати їм змістовні подарунки та подарунки-враження. Найголовніше - це просто бути разом і бути однією сім'єю. Це дійсно єдине, чого він хоче", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, нещодавно стало відомо, що старша біологічна дочка Бреда Пітта та Анджеліни Джолі Шайло офіційно змінила ім'я на Джон.