Тепер його/її звуть Зі Фамелу / instagram.com/zifaamelu

Трансгендерна співачка Зіанджа, у минулому – Борис Апрєль, вчергове кардинально змінила зовнішність та ім'я.

Про це вона написала у своєму новому Instagram-акаунті.

Читайте такожЗ Оскара Скарлетт: виконавець хіта 2000-х "Між мною і тобою" зробив камінг-аут (фото, відео)Тепер співачку звуть Зі Фамелу.

Відео дня

«Дивна, волелюбна і відкрита світові. Мене звуть Зі Фамелу, і сьогодні я народжуюся заново! На честь цього, для кожного з вас відкриті двері в мій авантюрний, спонтанний і вільний від суджень світ! Тут, у нескінченному Зараз, ви завжди можете бути собою. Ненависть, невігластво і негатив не вітаються. Будьте добрі й уважні до інших і до цього простору», – написала вона.

При цьому співачка поділилася, що у березні має вийти її дебютний сингл.

«У новому десятилітті я віддаю перевагу тому, щоб любити та жити на повну потужність, без будь-яких правил і обмежень. Ви зі мною? Це ера розправлених крил, нових відкриттів і цілющої сили», – додала вона.

Weird, free-spirited and open-minded. My name is Zi Faámelu and today I am born anew! In honor of that, the doors to my adventurous, unscripted and judgment-free world are open for each of you and everyone! Here in the eternal Now, you can always be your true authentic self. Hate, ignorance and negativity are not welcome. Be kind and respectful to others and to this space. ⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣In the new decade, I choose to love and live to the fullest, without any rules or restrictions. Are you with me? ⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣This is an era of extended wings, new discoveries and healing power!⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣Also, i'm the happy to share that in March I have a debut single coming out!!! To find out what it is about, I have prepared a little riddle for you to solve. Are you willing to play the game??! Stay tuned for the clues! 🐰🥚 And let the Journey begin! #zifaamelu #music⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣<RU> Дивна, волелюбна і відкрита світові. Мене звуть Зі Фамелу і сьогодні я рождаюсь заново! В честь цього, для кожного з вас відкриті двері в мій авантюрний, спонтанний і вільний від суджень світ! Тут, у нескінченному Зараз, ви завжди можете бути собою. Ненависть, невігластво і негатив не вітаються. Будьте добрі й уважні до інших і до цього простору. ⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣В новому десятилітті я віддаю перевагу любити і жити на повній потужності, без будь-яких правил і обмежень. Ви зі мною?⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣Це ера розправлених крил, нових відкриттів і цілющої сили!⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣Також, я рада поділитися з вами тим, що в березні у мене виходить дебютний сингл!!! Щоб дізнатися, про що він, я приготувала для вас маленьку загадку, яку вам належить розгадати. Ви готові грати??! Слідкуйте за підказками! 🐰🥚 І нехай Подорож почнеться! 😍🚀

Публікація від Zi Faámelu (@zifaamelu)

Як відомо, Борис Апрєль змінив стать і став Ейпріл у 2014 році. Пізніше він ще раз перевтілився і став виступати під псевдонімом Зианджа.