Зі сором’язливістю зірка впоралася завдяки оновленню гардеробу / instagram.com/adele

Популярна співачка Адель, яка скинула майже 50 кг ваги, тепер соромиться свого нового вигляду і буквально скуповує новий одяг, щоб якось це компенсувати.

Про це повідомляє Daily Mail з посиланням на співрозмовників у колі друзів артистки.

Читайте такожСхудла майже на 50 кілограмів Адель вразила стрункою фігурою (фото)

Відео дня

Відколи на 32-й день народження співачка приголомшила фанатів новою фігурою, вона постійно у центрі уваги таблоїдів і розмов користувачів соцмереж.

Зі сором’язливістю зірка впоралася завдяки оновленню гардеробу. Друзі Адель кажуть, що вартість нового вбрання сягає «тисячі доларів».

«Іноді їй важко повірити, що вона має чарівний вигляд, як про це кажуть люди. Вона відповідає, що шокована своїм виглядом у дзеркалі, але їй справді подобається купувати так багато речей», – поділився один зі співрозмовників видання.

Адель дотримувалася 1000-денної дієти та навіть зайнялася пілатесом.  Але нещодавно стало відомо, що співачка призупинила цей режим і почала більше турбуватися про здоров’я.

«Вона ходить у різні спортзали. Йде рано-вранці, зустрічається зі своїм тренером. Працює Адель близько години, проте має такий вигляд, що працювала дуже багато часу», – розповів інший  співрозмовник.

Раніше тренер Адель розповів, як зірці вдалось так швидко схуднути й набути чарівних форм.