Померла Королева Єлизавета II / фото twitter.com/RoyalFamily

Як відомо, Єлизавета II дуже любила собак. За все життя у королеви було близько тридцяти вихованців. Так, зараз без господаря залишилися коргі Кенді і Муїк, доргі Сенді і кокер-спанієль Ліссі. 

Як пише видання Newsweek, цитуючи слова біографа Інгріда Сьюарда, вихованці швидше за все залишаться саме в королівській родині. 

"Вона любила тварин і обожнювала собак. Так було завжди, вони були її першим коханням і стали останнім. Я припускаю, що за собаками буде доглядати сім'я, ймовірно, Ендрю, оскільки він подарував їх їй. Вони зовсім молоді, коргі і доргі", - сказав Королівський біограф в коментарі журналістам. 

Відео дня
Єлизавета II зі своїми вихованцями на обкладинці журналу

Відомо, що перша собака з'явилася у Єлизавети II, коли їй було 18 років. Тоді батьки подарували дівчині коргі. Єлизавета дала їй кличку Сьюзан.

Королева Єлизавета II в молодості з собакою / фото newsweek.com

Нагадаємо, на 97-му році пішла з життя Королева Великобританії і королівств Співдружності Єлизавета II. До слова, у березні 2022 року Її Величність зробила щедру пожертву комітету надзвичайних ситуацій у Британії, що допомагає українським біженцям.

Вас також можуть зацікавити новини: