Відомий стриптизер Тарзан (справжнє ім'я - Сергій Глушко, - УНІАН) намагається бути зразковим сім'янином у шлюбі з Наташею Корольовою, однак його альтер-его бере своє. Звинувачення у зраді з'являються знову і знову.

Читайте також"Мерзенне личко": сина Наташі Корольової нещадно "рознесли" в мережіУ деталях інтимних зв’язків Сергія тепер розбирається російський суд. Про це йдеться в сюжеті "Секретних матеріалів".

"Черговий секс-скандал з Тарзаном: невідома жінка шантажувала чоловіка Корольової й погрожувала опублікувати інтимне відео, де зображена оргія за його участю. А зняли його 20 років тому. За неоприлюднення вимагали 2 млн рублів (майже 800 тис. грн)", - розповідають журналісти.

Однак все пішло не за планом: Тарзан звернувся до поліції, зловмисницю затримали під час передачі грошей. Тепер невдаха-вимагачка сяде у в'язницю на 5 років.

Скандал довкола Тарзана у 2020 році

Тарзан уже опинявся в центрі скандалу на початку осені минулого року. Тоді Наташа Корольова виявила зникнення коштовностей з будинку на велику суму. Виявилося, що до її чоловіка приходили дві дівчини, одна з яких виявилася його коханкою. Вона навіть говорила, що вагітна від нього.  Тарзан говорив, що його напоїли, щоб потім шантажувати. Та Корольова вирішила не розривати з ним стосунки й зберегла сім'ю.