Адель Асанти / instagram.com/adelasantyxx

Порнозірка Адель Асанті, яка була учасницею 11 сезону романтичного реаліті "Холостяк", розповіла, що їй довелося пережити в житті.

Про свою важку долю вона розповіла в інтерв'ю YouTube-каналу "Олицька".

Дівчина зізналася, що в 15 років у неї була наркозалежність. Також над нею постійно знущалися однолітки.

Відео дня

"Я була в ситуації, коли мене підсадили на наркотики. Я скажу більше: я пробувала голку. Це було тиждень. Я не знаю, як я вижила, я просто була блідого кольору, спілкувалася з чуваком, він тоді продавав... Він мене спочатку на них підсадив, а потім він сказав, що можна ж не тільки вживати, можна ж ще й гроші заробити. Ось така я тварюка, так, я розповсюджувала наркотики. Я не отримувала відсоток. Він мені продавав за однією вартістю, я накидала ціну і продавала за іншою", - зізналася Адель.

Читайте також51-річний Меттью Перрі розлучився зі своєю молодою нареченою

Крім того, в 15 років Настя (справжнє ім'я дівчини, - УНІАН) дізналася про те, що вагітна. Тоді вона зробила перший у своєму житті аборт. Але вже через рік ситуація повторилася. І Настя знову позбулася небажаної вагітності.

"Я була вагітна від хлопчика, який теж приймав, він мені до останнього говорив, що кине... Я йому вірила, що він кине, що він зміниться. Він був з хорошої сім'ї", - зізналася учасниця шоу.

За словами дівчини, хлопець не тільки не кинув вживати наркотики, а й почав її бити. В результаті це сильно вплинуло на її психічний стан, і вона навіть замислювалася про самогубство.

"Я дуже багато ридала. Я не розуміла, як я могла піти вбити дитину і цього вже не повернути... Чи зробила я правильно? Мене ці думки почали сильно глушити... Були думки про суїцид. Я пробувала вчинити суїцид, купила якісь таблетки, випила їх штук 50, але нічого зі мною не сталося", - зізналася Настя.

Вас також можуть зацікавити новини: