Раніше під час ефіру Лесі Нікітюк в Instagram до трансляції приєднався Джаред Лєто / фото УНІАН

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк показала звабливу позу, в якій вона чекатиме на Джареда Лєто.

На новому знімку, опублікованому в Instagram Никитюк позує в костюмі кремового кольору напівпрозорими вставками. Наряд телезірки складається з спідниці з великим розрізом і короткого топа, що оголюють живіт і ногу.

Читайте такожЛеся Нікітюк розбурхала фото з Китаю

Відео дня

"Одяглася нафарбувалася.. поки не дзвонив", - підписала фото Нікітюк, супроводивши пост хештегами #джаред і #дурачоктименіподзвонив.

Таким чином, вона відсилає до нещодавньої історії, коли під час її онлайн спілкування з прихильниками в Інстаграмі до ефіру приєднався соліст американської групи 30 seconds to Mars Джаред Лєто.

"Підвищуй шанси: умийся і роздягнися", "Ти без макіяжу і в домашньому набагато красивіша й миліша, ти його бачила, він особливо не марафетився, коли дзвонив", "Лесюня, відміть його на фото. Він офігіє"; "Вау, Клеопатра"; "Ну й дурень, раз не дзвонить"; "Вони зазвичай з'являються, коли не нафарбована і в домашньому знаходишся"; "Дурник прилетить скоро", - писали підписники Нікітюк у коментарях.

фото instagram.com/lesia_nikituk

Нагадаємо, раніше Леся Нікітюк засвітила груди на новому фото і похвалилася значним збільшенням кількості своїх підписників у Інстаграмі.