Сальма Хаєк / фото instagram.com/salmahayek

Мексиканська акторка Сальма Хаєк прокоментувала свої звинувачення проти засудженого за сексуальні домагання продюсера Харві Вайнштейна.

У новому інтерв'ю The Guardian артистка розповіла, як її трясло після сутичок з ним.

"Я дійсно думаю, що жінкам сильно діставалося від нього. Вайнштейн не єдиний чоловік, який заспокоює себе, знаючи, що він може знищити жінок", – зазначила Хаєк.

"І я дійсно відчувала себе нормально, коли він знущався з мене. Гаразд, мене трясло після цього, і це гнітило мене, але в усьому цьому був якийсь карикатурний аспект. Коли він дзвонив мені під час зйомок "Фріди" та кричав: "Чому у тебе монобров та вуса? Я найняв тебе не для того, щоб ти виглядала потворно!". Я відповідала: "Але хіба ти ніколи не бачив фотографії Фріди Кало?" – додала акторка.

Читайте також"Було боляче": Джолі розповіла про домагання Вайнштейна і зрадницький вчинок ПіттаЯк відомо, її грим пізніше виграв премію "Оскар".

На її думку, Вайнштейн не вдавався до сексуального насильства стосовно неї через її дружбу з Робертом Родрігесом, Квентіном Тарантіно та Джорджем Клуні.

У 2017 році вона написала колонку для The New York Times, де розповіла, що кілька разів відмовляла продюсеру в сексі.

Справа Харві Вайнштейна

На цей час Харві Вайнштейн відбуває покарання у вигляді 23 років позбавлення волі за звинуваченнями в зґвалтуванні та сексуальних домаганнях.

Серед жертв скандального продюсера у свої час були знамениті акторки такі, як Анджеліна Джолі, Гвінет Пелтроу, Роуз Макгавен, Сальма Хаєк та багато інших. Загалом, понад 80 жінок звинуватили Вайнштейна у домаганнях.

Вас також можуть зацікавити новини