Однак, для того, щоб домогтися ідеальних форм, зовсім необов'язково лягати під ніж хірурга - іноді досить правильного харчування, регулярних тренувань і сили волі. Раніше ми розповідали про те, як виглядають українські зірки без макіяжу.

Пропонуємо вашій увазі кілька яскравих прикладів з життя українських зірок, які довели, що струнка підтягнута фігура - це не міф, а реальність.

Відео дня

Наталія Могилевська

У 45 років Наталія Могилевська виглядає просто приголомшливо! Секрет її вічної молодості в постійному догляді за собою.

Неймовірний результат схуднення української співачки / edinstvennaya.ua

Маша Єфросиніна

Українська телеведуча одного разу зіткнулася з проблемою зайвої ваги, але успішно скинула 15 кг. З тих пір постійно займається спортом і стежить за харчуванням.

Секрети ідеального тіла-спорт і харчування / edinstvennaya.ua

Настя Каменських

Всі ми пам'ятаємо, як в 2014-му році співачка з'явилася на сцені так ефектно, що шанувальники вирішили, ніби вона вагітна. Насправді питання зайвої ваги для Каменських завжди стояло гостро, тому завдяки спорту, дієті і активного способу життя, вона намагається зберігати апетитну, але струнку фігуру.

Чарівні метаморфози Насті Каменських / simpleslim.ru

Тіна Кароль

Одна з найуспішніших співачок в Україні захоплює шанувальників не тільки своєю творчістю, а й зовнішнім виглядом. До того, як Кароль потрапила в ансамбль Збройних Сил України, вона була "пишечкою", але потім їй вдалося позбутися зайвої ваги.

Історія схуднення Тіни Кароль / odnaminyta.com

Руслана Писанка

Телеведуча все життя боролася із зайвою вагою, незважаючи на те, що енергетично завжди була дуже привабливою. Руслана навіть брала участь у шоу "Зважені та щасливі" і схудла на 42 кг.

Руслана Писанка-приголомшливий результат / niklife.com.ua

Вас також може зацікавити: