Російський актор Сергій Гармаш приїжджав до тимчасово окупованого Херсона. Виявляється, знаменитість – почесний громадянин Херсона, адже народився саме у цьому українському місті.

Як йдеться у сюжеті проекту FreeДом, зіркова професія Гармаша розпочиналася в Україні, у херсонському театрі. Щоправда, актор уже багато років живе та працює в РФ. З того часу він ненавидить все українське та підтримує Путіна.

Та й сам президент РФ приходив на спектаклі із Гармашем. Актор навіть обговорював за столом свої ролі із Путіним. Незважаючи на те, що Сергій народився та виріс в Україні, він вважає її державою без своєї мови, культури. На його думку, всю українську культуру створено "російськими людьми".

До свого рідного Херсона він їздив регулярно, двічі на рік. Але після 2014 року Гармаш став персоною нон грата в нашій країні, адже підтримав анексію Криму та вбивства українців на Донбасі.

"А коли Путін почав бомбити Херсон та інші міста по всій Україні, Гармаш не засудив кривавого диктатора. А навпаки - приїхав до рідного міста підтримати окупацію та нібито відновити роботу Херсонського обласного театру, де він розпочинав свою кар'єру", - зазначають журналісти.

Найвідоміші фільми, в яких Гармаш знімався: "Каменська", "Ворошиловський стрілець", "По той бік смерті" та інші.

Нагадаємо, про російську агресію та повномасштабне вторгнення в Україну у 2022 році Гармаш не сказав ні слова.

Раніше повідомлялося, що Сергій Притула та Андрій Молочний колись були колегами за кадром у шоу "Файна Юкрайна". Але тепер вони точно по різні боки барикад. Притула - в рідній Україні. Він збирає гроші і всіляко допомагає ЗСУ. Молочний – в Росії і заявляє, що Києвом серед білого дня "ходять нацисти".

Вас також можуть зацікавити новини: