Лорак усі роки збройної агресії Росії проти України живе і виступає в РФ / instagram.com/anilorak

Український продюсер, телеведучий Ігор Кондратюк розкритикував позицію щодо України співачки Ані Лорак, яку вона висловила у першому за 7 років інтерв’ю українським ЗМІ.

Про це він написав у Facebook.

"Кароліна - яскрава ілюстрація талановитої, яскравої, магнетичної навіть дівчини-артистки, у якої, вибачте, мало мізків. Це інакше не називається. Вона навіть не зрозуміла - чому "її не підтримали українські політики", – відреагував ведучий.

Відео дня

Кондратюк зарахував Лорак до осіб, яких не хвилюють вбивства українських військових на Донбасі росіянами, та до аудиторії, що вважає музику "поза політикою".

Читайте такожАні Лорак зустріла нове кохання: "я просто хочу бути щасливою дівчинкою""Печалька... А ще тому "печалька", що воююча з агресором держава Україна мала би назвати колабораціоністів з РФ колабораціоністами, і урізати їхні громадянські права", – висловився Кондратюк.

Що сказала Лорак

В інтерв’ю "ЖВЛ" співачка заявила, що вбачає у критиці її творчості в Україні "політичне замовлення", а не виступи в Росії, що з 2014 року веде проти України збройну агресію.   

Ім’я замовника Ані Лорак не озвучила, але припустила, що цькування спланувала "особа жіночої статі" через заздрість.

У цьому ж інтерв’ю поп-виконавиця наголосила, що продовжить гастролювати російськими містами.

Раніше Ігор Кондратюк написав петицію з проханням заборонити в Україні гастролі зірок з Росії.

Вас також можуть зацікавити новини