Ірина Мохова підтримала Росію / скріншот YouTube

Українська актриса Ірина Мохова, яка здобула популярність завдяки зйомках в мелодрамах, підтримала у війні Росію. 

Про це повідомляє пропагандистське видання КП.

Можливо, на таку її позицію вплинув чоловік, російський актор Олександр Мохов. Вони разом живуть в країні-агресора і висловлюють їй свою любов. 

Відео дня

При цьому родичі Ірини все життя прожили в Україні. Рятуючись від ракет після повномасштабного вторгнення Росії в Україну, вони були змушені тікати з рідної країни. Але, здається, навіть розмови з близькими не переконали Мохову в тому, що російська армія вбиває мирне населення України.

"Ми з моєю дружиною за нашу країну. Вони - за свою. Але ми розумні люди, є розуміння. Думаю, розколу через це немає. Для мене Україна як друга батьківщина. І я з болем ставлюся до того, що там відбувається. При цьому я великий патріот своєї країни. Я шалено люблю Росію. І моїй дружині, яка теж стала росіянкою, дуже подобається Росія", – сказав Олександр Мохов в коментарі виданню.

Відзначимо, Ірина Мохова відома за ролями в таких серіалах як "Кришталева мрія", "В полоні у минулого", "Як довго я на тебе чекала", "Здраствуй, сестре".

Нагадаємо, раніше російський музичний критик Сергій Сосєдов невтішно висловився на адресу сина пропутінської співачки Таїсії Повалій. Він заявив, що Денис недостойний такої матері.

Вас також можуть зацікавити новини: