Вікторія Варлей залишила шоу "Холостяк" / instagram.com/viktoriavarley

У дев'ятому випуску романтичного реаліті "Холостяк" проект залишила одна дівчина. Головний герой Алекс Топольський відправив додому актрису Вікторію Варлей. 

У своєму відеозверненні перед церемонією троянд дівчина засумнівалася в тому, що Алекс її розуміє. Втім, це вже не перший раз, коли Варлей намагалася з'ясувати стосунки з "холостяком". Тому він вирішив розлучитися з нею і додав, що не до кінця впевнений в її щирості.

Після дев'ятого ефіру Варлей відреагувала на свій виліт з шоу. На своїй сторінці в Instagram вона написала гнівний пост.

Відео дня

"9 епізод повне розчарування. СТБ звільніть тих ідіотів, які монтують проект "Холостяк"! Як можна було вирізати мою суперечку з Гришею, і подати моє обурення як образу на дівчинку Катю... Як можна було вирізати, що я розповідала про сім'ю і дітей? І реальні причини, чому я пішла, це не увійшло в монтаж, тому що, як це так, що вже третя дівчина йде за власним бажанням", - почала розповідь Варлей.

Вона назвала три причини, чому вирішила залишити шоу. По-перше, вона не бачила в Алексі чоловіка, з яким може побудувати серйозні стосунки, бо, на її думку, він не готовий до побудови сім'ї. По-друге, враховуючи перший пункт, вона хотіла потрапити в Майамі до Різдва, до 25 грудня. І, по-третє, як сказала Варлей, їй потрібно було потрапити до косметолога.

"Переглянувши 9 епізод, я чітко зрозуміла, що я занадто крута для цього проекту. Ви мене взагалі не розкрили і не розгадали, це як метати бісер перед свинями", - додала дівчина.

Раніше УНІАН розповів, як пройшов 9 випуск "Холостяка" і хто залишив шоу.

Вас також можуть зацікавити новини: