Співачці порадили поїхати з концертом в Бахмут / фото instagram.com/anilorak

Зрадниця Ані Лорак викотила новий пост у своєму Instagram. Судячи з усього, співачка хотіла отримати схвалення, але замість цього нарвалася на критику.

Так, Лорак подякувала за підтримку, яку вона нібито отримує від фанатів. Зрадниця продовжує мовчати про повномасштабну війну в Україні і не каже, що це РФ напала на нашу країну, натомість вона продовжує записувати пісні та готувати новий альбом.

Однак у коментарях Лорак нагадали про її лицемірство. Співачці порадили поїхати з концертом до Бахмута, а також написали про її продажність. 

Відео дня

Реакція користувачів на новий пост Лорак

  • "Любили Ані Лорак всією сім'єю і на концерт ходили, але ця співачка зробила глибоку помилку, не підтримавши свою батьківщину, тепер важко доведеться повертати довіру українців. А співачка шикарна була"
  • "Зовнішність - ніщо без внутрішньої краси. А душа у вас потворна, Кароліночка. Будувати свій бізнес і танцювати "на кістках" - скільки для цього потрібно мати нахабства і цинізму? Невже можливість писати свої третьосортні пісні в Росії коштувала того, щоб продати батьківщину?"
  • "Погано ти бачиш і помічаєш"
  • "Мовчання про війну - це ще гірший злочин! Криваві рублі вже геть затьмарили вам розум і свідомість. Ви гірша за *рків, які щодня вбивавають мирних українців! Чи не мучить вас совість, коли ви лягаєте спати? Жахи не сняться?".
Лорак розлютила українців / колаж зі скріншотів

Крім цього, в коментарях з'явилися здогади про те, що Лорак "чистить" коментарі і видаляє критику, адже образи на адресу зрадниці швидко "зникають" з її сторінки. На думку користувачів, співачці не вдалося відмовчатися, адже тепер їй ніколи не забудуть те, що вона зрадила свою країну.

Раньше Лорак вирішила допомогти сім'ям, чиї будинки були зруйновані, проте вона спробувала всидіти на двох стільцях.

Вас також можуть зацікавити новини: