Англійський актор Орландо Блум / REUTERS

Англійський актор Орландо Блум в розмові з ведучими шоу Good morning America розповів, що думає про народження дочки, яка ось-ось з'явитися на світ.

Читайте такожКеті Перрі та Орландо Блум креативно повідомили стать майбутньої дитини (фото)

"Я схвильований. Для мене цей час можна порівняти з тим, ніби на землю спускається ангел", – поділився емоціями Блум, повідомляє Daily Mail. Актор розповів, що "з нетерпінням чекає на ті самі безсонні ночі", коли буде вставати і годувати новонароджену з пляшечки.

Відео дня

"Очевидно, що годувати грудьми я не буду, – пожартував виконавець головної ролі в серіалі "Карнівал Роу". – Але впевнений, що пляшечки для цього ми придбаємо. Дуже чекаю на ті спокійні часи, коли вдома перебувайте лише ви і ваша сім'я. Коли ви перебуваєте поруч і бачите, де можете допомогти, щоб виростити це маленьке життя".

Наречена актора Кеті Перрі оголосила про вагітність в березні, коли опублікувала в Мережі кліп на трек Never worn white. У квітні пара влаштувала вечірку, де майбутні батьки і дізналися, що у них буде дочка.

Для Орландо Блума маля стане другою дитиною (для Перрі першою). Разом з колишньою дружиною моделлю Мірандою Керр він виховує сина Флінна, який народився у 2011 році.