Земфіра в новому кліпі на пісню "Не стріляйте" / скріншот-zemfira , youtube.com

Відома російська співачка Земфіра, яка неодноразово висловлювалася проти війни в Україні і засудила свою країну за звірства в Україні, на своєму концерті в Берліні знову заговорила про кровожерливі злочини. Зі сцени вона закликала Росію припинити вбивчу війну. Фрагмент потрапив на відео і був опублікований в Telegram-каналі "DW".

"Сьогодні 245-й день війни, яку розв'язала моя країна. Більше двох тижнів відбуваються перманентні обстріли України. Я вважаю, моя країна повинна припинити цю війну. Ні війні!" - сказала виконавиця зі сцени. 

Після цієї промови вона виконала пісню "Не стреляйте", випущену відносно недавно. У композиції співається: "Не молчите. В этой рыхлой тишине я погибну. Не молчите. Не стреляйте".

Нагадаємо, на 228-й день повномасштабної війни в Україні Земфіра також на концерті в Лімассолі (Кіпр) висловилася проти кровожерної поведінки рідної країни. 

Однак були в її біографії і не дуже приємні випадки, за які вона отримала порцію засудження. Наприклад, у жовтні з'явилося відео, як вона на концерті цинічно віднесла прапор України за лаштунки.

Також УНІАН писав, що Земфіра підтримала Україну новим кліпом "Не стреляйте", де показала бомбардування українських міст.

Вас також можуть зацікавити новини: