Помада / instagram.com/antonio.makeup

За багато років використання косметики у дівчат з'являються свої фаворити в палітрі помад. І якщо в юні роки можна використовувати яскраві і максимально темні відтінки, то вже після 40 варто придивитися до більш спокійних, щоб омолодити обличчя.

Нюдові і пудрові відтінки помад ідеально підійдуть жінкам з засмаглою шкірою, коричневі і теракотові кольори відмінно поєднуються зі світлою шкірою, і тільки з білою шкірою, як сметана, поєднується винний відтінок.

Звичайно, в кожній палітрі є маса відтінків одного і того ж кольору. Наприклад, в палітрі нюдових відтінків можна знайти бежевий колір. Але він ніби стирає губи з обличчя і точно візуально не зменшує вік. Краще звернути увагу на злегка персиковий відтінок або з розовинкою. Не зайвим буде прозорий блиск, що додасть легке сяйво.

Відео дня
Помада / instagram.com/antonio.makeup

Червоний блиск також можна використовувати, якщо хочете омолодити своє обличчя. Тут важливо враховувати, що матова щільна помада навпаки зробить вас старшою, а легкий блиск дасть вам можливість справити враження молоденької дівчини.

Помада / instagram.com/antonio.makeup

Якщо ви не хочете додати собі віку, то під забороною такі кольори як помаранчевий, фіолетовий, чорний, матовий червоний, бордовий, бежевий.

Нагадаємо, чому підборіддя старить жінку і як з цим боротися після 40.

Вас також можуть зацікавити новини: