Стильні сережки / Колаж УНІАН

Прикраси - важлива деталь будь-якого образу. Мало хто про це замислюється, але за допомогою сережок можна образ як вдало підкреслити, так і зіпсувати і проявити свою відсутність смаку. Розповідаємо про сережки, від яких будь-яка модниця буде в захваті. Їх величезний плюс в тому, що вони актуальні і доречні практично в будь-який час. 

Довгі сережки

Такий тип прикраси відмінно доповнить як повсякденний класичний образ, так і вечірнє вбрання. Вони підходять до будь-якого кольору волосся і можуть бути використані як з зібраними волоссям, так і з розпущеним. 

Довгі сережки / фото instagram.com

Сережки з намистинами

Такий тип прикраси також є досить затребуваним і популярним.

Відео дня

Вся справа в тому, що ці сережки універсальні і вишукані. Попри свою простоту, вони володіють винятковою елегантністю і підкреслюють почуття смаку кожної модниці. 

Сережки з намистинами / фото instagram.com

Сережки підвісні

Така модель даного аксесуара прийшла в моду багато років тому і до сих пір з неї не виходить. Найкращий вигляд підвісні сережки мають з зібраними волоссям, оскільки вони підкреслюють риси обличчя і візуально роблять його більш худим.

Сережки підвісні / фото instagram.com

Сережки підвісні / фото instagram.com

Сережки-протяжки з кульками

Ця модель прикрас дуже схожа на підвісні сережки, але має свою унікальність. Такі сережки молодять і переважно використовуються для того, щоб поставити вишукану крапку у вечірньому образі. 

Сережки-протягання з кульками / фото instagram.com

Нагадаємо, названо найстильніші теплі светри на зиму.

Вас також можуть зацікавити новини: