Сортувальник банкнот HARD 8 Plus – обладнання, яке дозволяє швидко і якісно перевірити на справжність купюри, які проходять через контрольно-касовий пункт підприємства. У будь-якій області, яка пов'язана з безперервним грошовим потоком, сортувальник банкнот буде першим у списку професійного обладнання. На сайті компанії Eco Treding представлений сортувальник HARD8Plus – апарат нового покоління, котрий забезпечує високу швидкість і виняткову якість перевірки грошей.

Характеристика сортувальника банкнот HARD 8Plus

Японські міні лічильники-сортувальники HARD 8 Plus, незважаючи на компактні розміри, гарантовано забезпечують високу швидкість перевірки банкнот, зберігаючи при цьому гідний рівень контролю справжності. Максимально можлива роздільна здатність дозволяє перебувати в повній впевненості, що всі грошові знаки пройшли якісну і максимально точну перевірку. Невеликий, але потужний та надійний апарат забезпечує кращий захист будь-якого підприємства від фальшивих, неплатоспроможних купюр.

Відео дня

Якість збірки дозволяє обладнанню забезпечувати довгий, безперебійний експлуатаційний період, без тривалих простоїв і систематичного сервісного обслуговування. Завдяки високим технічним і якісним характеристикам, HARD 8Plus справляється з динамічним ритмом перевірки грошей, що вкрай важливо для точок з постійно високим проходом відвідувачів через контрольно-касові пункти.

Технічні параметри HARD 8Plus

Апарат HARD 8Plus, сортувальник нового покоління, технічно досконалий пристрій з розширеним функціоналом. До головних переваг лічильника відносяться:

  • Наявність CIS датчиків – дорога технологія, яка підтверджує здатність бездоганної детекції.
  • 10 валют в пам'яті з можливістю доповнення списку до 50 в цілому.
  • Акустичний комфорт під час роботи.
  • Не вибагливий у догляді – завдяки надійному корпусу, апарат досить стійкий до забруднень і не вимагає технічного огляду тривалий час.
  • Можливість підключення виносного екрану для клієнта.
  • Автоматичне оновлення програмного забезпечення – нові виверти зловмисників швидко надходять в базу даних апарату.

Незважаючи на невеликі розміри, обладнання з легкістю справляється з великими обсягами робіт, точно і швидко перевіряючи навіть змішані пачки банкнот. Таким чином, невеликий лічильник-сортувальник HARD 8plus стає незамінним помічником будь-якого бізнесу.