Користувачі мережі висміяли екс-депутата Верховної Ради Надію Савченко через серію фотографій з відпочинку в Чорногорії.

Відео дня

Знімки вона опублікувала на своїй сторінці у Facebook. Так, на них спочатку вона позує на тлі моря у довгій бірюзовій сукні. А потім колишня народна обраниця прямо в одязі занурюється у воду.

Читайте такожНадія Савченко заявилася до Ради й закинула брудні босі ноги на стіл (фото)

"Такого бірюзового кольору вода в морі й смарагдового в річках можлива тільки на Балканах та тільки в Адріатиці. Це через наявність мінералів мідного купоросу в надрах. Природа надихає силою своєї різноманітності", - підписала кадри Савченко.

У мережі фотосесія екс-нардепа викликала хвилю насмішок: "Незвично бачити Вас у сукні", " Відвідування центру зайнятості не пропустіть! А то позбавлять допомоги!", "Це допомога з безробіття дозволяє відпочивати за кордоном?", "Надія вирішила відпочити від суєти, одягнути тонкі трусики, сукенку", " А сукню мочити не варто було!", "Надько, ти шо?", "У мене штори вкрали того тижня. Виявилося, Надя собі на сукню взяла", А казали, на заробітки поїхала".

Раніше колишній нардеп Верховної Ради Надія Савченко здивувала мережу незвичайною фотосесією на березі моря.