Кірбі передав гроші колишній власниці дивана / foxnews.com

Житель Мічигану Говард Кірбі купив у комісійному магазині диван, в якому знайшов захованими 43 тисяч доларів.

Про це пише Fox News.

Читайте такожАвстралієць виграв кругленьку суму в лотерею після втрати будинку через пожежуКірбі розповів, що після того як купив диван, він постійно відчував дискомфорт при сидінні на ньому. Дочка вирішила перевірити подушки, і коли розстебнула блискавку, то виявила стопки купюр.

Відео дня

«Коли вона почала витягати гроші, мені довелося вщипнути себе, щоб переконатися, що я не сплю або щось в цьому роді», – розповів Говард Кірбі.

Нові власники знайшли в дивані всього 43 тисячі 170 доларів. Після знахідки Кірбі проконсультувався з юристом з приводу прав на ці гроші. Його запевнили, що гроші повертати не потрібно. Але він все одно звернувся до магазину, щоб знайти попереднього власника.

Виявилося, що диван дістався у спадок дівчині, після смерті її діда. Вона не знала, що всередині гроші, і віддала його в комісійний магазин. Після цього Кірбі передав гроші колишній власниці.

За його словами, він думав витратити знайдені гроші на новий дах, але радий, що кошти у підсумку повернулися до своєї власниці.

Раніше УНІАН повідомляв, як у Британії невідомі роками підкладали гроші літнім людям, а ті їх відносили в поліцію.