Чоловік прикидався, що хворий на рак, щоб його не кинула кохана / Фото Karen Gregory

В англійському місті Сіттінгбурн, графства Кент, батько трьох дітей Кевін Бевіс кілька років прикидався, що хворий на рак через небажання розлучатися з коханою.

У 2016 році, коли йому було 34 роки, він познайомився в Facebook з 46-річною Карен Грегорі. Незабаром вони почали зустрічатися, повідомляє видання Daily Mail.

Через три місяці Грегорі вирішила з ним порвати через його сексуальні уподобання: Бевіс виявився свінгером. Він почав благати її не йти й стверджував, що ніколи не змусить жінку щось робити проти її волі.

Відео дня

У травні 2017-го чоловік заявив, що у нього рак шлунка, Грегорі повірила. Для правдоподібності, Бевіс набрехав про хворобу навіть своїм батькам. Згодом його стан нібито погіршувався. Він сказав, що йому лишилося жити близько двох років.

Попри претензії до відносин, жінка не могла кинути смертельно хвору людину. Грегорі намагалася забарвити його останні дні, організовуючи особливі вечори.

Читайте такожУ Кременчуці нетвереза пара зайнялася сексом на очах у поліції (відео 18+)

Бевіс просив відвозити його до лікарні на хіміотерапію і кожен день приймав по 20 таблеток вітамінів, видаючи їх за ліки. Посилаючись на свій діагноз, відмовлявся готувати вдома їжу. Просив Грегорі допомагати йому гуляти в саду, бо сам він дуже слабкий. Грегорі було так шкода коханого, що кінець кінцем вона погодилася виконати сексуальні фантазії вмираючого і вступила в зв'язок з трьома іншими чоловіками.

Друзі жінки допомагали Бевіс грошима на лікування. Сам чоловік часто підіймав на неї руку, списуючи свою агресію на побічні дії ліків.

У грудні 2019 роки жінка вирішила звернутися в поліцію, щоб дізнатися про минуле партнера. Там вивчили медкарту чоловіки й з'ясували, що він симулював хворобу. Бевіса заарештували на наступний день.

Англійця засудили до 18 місяців ув'язнення і заборонили наближатися до Грегорі на п'ять років. Жінка зізнається, що навіть після закінчення цієї історії, їй досі сняться нічні жахи й вона потребує допомога психотерапевта.

Новини по темі: