Дівчина з дитинства обожнювала ляльку Барбі / фото baedollbarbie/Instagram

Дівчина з Будапешта на ім'я Барбара Луна Сіпос витратила 135 тисяч доларів, щоб бути схожою на ляльку Барбі, але позбулася роботи через свою «краси».

Про це повідомляє Medialeaks.

Дівчина з дитинства обожнювала ляльку Барбі, тому зважилася на ряд коштовних пластичних операцій. Першу вона зробила в 17 років – збільшила груди. Роком пізніше, у 2016 році, вона зустріла свого майбутнього чоловіка, який теж любив пластичні операції і прагнув бути схожим на іграшку. Саме він став спонсором наступних пластичних операцій Барбари.

Відео дня
фото baedollbarbie/Instagram

Дівчина робила бразильську підтяжку сідниць, операцію на піхві, дві ринопластики, кілька разів зменшувала підборіддя і змінювала форму щелепи. Крім того, вона робила підтяжку і збільшення губ, а також – підтяжку брів.

Але тепер Барбі не може влаштуватися на роботу, тому що «її аура і харизма зводять чоловіків з розуму». Але разом з тим Барбарі подобається купатися у чоловічій увазі, і вона хоче знайти собі нового чоловіка, адже в 2019 році вона розлучилася.

фото baedollbarbie/Instagram

Як повідомляв УНІАН, українська олімпійська чемпіонка 2008 року, чемпіонка світу Ольга Харлан отримала персональну копію ляльки Барбі від американської компанії Mattel.