У Києві задимлення / фото REUTERS

У деяких районах Києва спостерігається значне задимлення через пожежу на сміттєзвалищі у Дарницькому районі, що перекинулася на торфовища.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Києві.

«Станом на 8:00 21 вересня через пожежу на сміттєзвалищі у Дарницькому районі у деяких районах міста спостерігається значне задимлення через те, що пожежа частково перекинулася на торфовища. Наразі відкритого вогню немає. Триває проливання окремих осередків тління із залученням спеціальної інженерної техніки», - йдеться в повідомленні.

На місці від ДСНС працюють 4 пожежні автоцистерни, рукавний автомобіль та 22 вогнеборці.

У ДСНС зауважили, що 20 вересня о 12:45 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу на території підприємства на вул. Ревуцького, 41.

Читайте такожЕксперти відзначають негативний вплив передвиборчих маніпуляцій на реальний стан екології України

До місця виклику негайно було направлено рятувальне відділення 24 пожежно-рятувальної частини. Вогнеборці встановили, що горить сміттєзвалище на площі 500 кв. м.

Було прокладено магістральну лінію та подано два стволи на гасіння загоряння, залучено поливомийну машину і працівниками “Киїівводоканалу” подано ствол на гасіння.

О 17:00 пожежу вдалось локалізувати. Роботи ліквідації пожежі тривають.

У Дарницькому районі горить сміттєзвалище / фото ДСНС

Вас також можуть зацікавити новини: