Андрій Коболєв / REUTERS

Голова правління Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» Андрій Коболєв обговорює з наглядовою радою компанії питання продовження його контракту, який закінчується наприкінці березня 2020 року.

Читайте такожКоболєв розповів, від чого залежить відновлення постачань російського газу в Україну

Про це Коболєв повідомив в ефірі одного з телеканалів.

Відео дня

«Дане рішення (про продовження контракту - УНІАН) перебуває в рамках повноважень наглядової ради. З наглядовою радою у мене зараз відбувається дискусія про те, яким чином, на яких умовах цей контракт може бути продовжено», - сказав Коболєв.

Він зазначив, що чинний контракт закінчується наприкінці березня 2020 року.

Як повідомляв УНІАН, Кабінет міністрів призначив головою правління НАК «Нафтогаз України» Андрія Коболєва в березні 2014 року.

Довідка УНІАН. Андрій Коболєв з 1999 по 2002 рр. працював в українському підрозділі PricewaterhouseCoopers (PwC) консультантом з питань управління, спеціалізуючись в питаннях стратегічного управління і корпоративних перетворень.

З 2002 по 2010 рік працював на різних посадах в НАК «Нафтогаз України». Також працював радником в інвестиційній компанії AYA Securities.

НАК «Нафтогаз України» - найбільша державна вертикально інтегрована нафтогазова компанія України, підприємства якої видобувають близько 90% газу і нафти в країні. НАК займається розробкою родовищ, видобутком нафти і газу, їх транспортуванням, а також реалізацією нафтопродуктів через мережу АЗС.