Ігор Коломойський / REUTERS

Один із колишніх власників "ПриватБанку" Ігор Коломойський спростував інформацію про ведення перемовин з українською владою щодо компенсації за націоналізацію банку.

Про це він заявив в ефірі "Свободи слова з Савіком Шустером", передає ТСН.

"Я це читаю тільки в пресі. Ніяких реальних переговорів, консультацій не ведеться. Компроміс колись потрібен, тому що ми від нового власника акцій "Приватбанку" не відстанемо", - повідомив Коломойський.

Відео дня

Читайте такожГривня спокійно відреагувала на новини про «ПриватБанк» і підпал будинку Гонтаревої

За його словами, колишніх власників цікавить "ПриватБанк", однак стосовно усього можна домовитися.

"Нас цікавить "ПриватБанк", але якщо цей процес врегулювання велика складність і це може викликати якусь турбулентність на фінансовому ринку, то нічого страшного, ми можемо відмовитися від цього. Все продається і все купується в бізнесі", - зазначив він.

Нагадаємо, газета Financial Times повідомляла, що прем’єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що компроміс щодо питання "ПриватБанку" з бізнесменом Ігорем Коломойським можливий. Через деякий час, він пояснив свої слова, зазначивши, що уряд не веде жодних перемовин.

Довідка УНІАН. "ПриватБанк" (м. Дніпро) працює на ринку України з 1992 року і є найбільшим банком за обсягом активів.

Кабінет міністрів прийняв рішення націоналізувати "ПриватБанк" в грудні 2016 року, керуючись рекомендаціями Ради нацбезпеки та оборони.

У квітні поточного року суди прийняли низку рішень, включаючи рішення про скасування націоналізації банку. Згодом "ПриватБанк", Кабінет міністрів і Національний банк оскаржили ці рішення в апеляційному порядку.