Писарук увійшов до складу правління Європейської Бізнес Асоціації / фото УНІАН

Голова правління найбільшого в Україні банку з іноземним капіталом «Райффайзен банку Аваль» Олександр Писарук, проти якого Національне антикорупційне бюро України проводить розслідування щодо причетності до розкрадання рефінансування збанкрутілого «ВіЕйБі Банку», увійшов до складу правління Європейської Бізнес Асоціації.

Читайте такожНБУ заявляє про відсутність порушень під час видачі стабкредиту «ВіЕйБі Банку»

Відео дня

Як повідомили УНІАН у прес-службі асоціації, також до складу правління увійшли Томаш Фіала (Dragon Capital), Дмитро Шоломко (Google Ukraine), Ніна Домбровська (Henkel Ukraine), Тіберій Діма (BASF), Дмитро Грищенко (Danone), Василь Бовділов (Unilever Ukraine), Алессандро Дзанеллі (Nestle Ukraine), Мацей Томаш Зелінські (Siemens Ukraine), Олексій Кредісов (EY), Саїда Джарболова (ING Bank Ukraine), Олена Волошина (IFC), Тіно Цайске (METRO Cash&Carry Ukraine), Тарас Кіцмей (SoftServe), Інга Андрєєва (Mastercard), Матті Маасікас (голова представництва Євросоюзу в Україні).

Також в асоціації повідомили, що поки президентом залишається Фіала, але нове правління може переобрати голову асоціації.

Довідка УНІАН. Європейська Бізнес Асоціація була заснована в 1999 році за підтримки Єврокомісії в Україні і об'єднує понад тисячу компаній.

Асоціація спеціалізується на захисті інтересів іноземних та вітчизняних інвесторів, сприянні співпраці компаній-членів, допомоги в розвитку на українському ринку, забезпеченні компаній комплексної інформацією про події в країні.

Також асоціація активно сприяє розвитку співробітництва між Україною та ЄС.