Ілюстрація REUTERS

Найбільша у світі торгова мережа з продажу меблів і товарів для дому IKEA наразі не готова назвати конкретну дату повного відновлення роботи українського інтернет-магазину.

Читайте такожIKEA пояснила, чому ціни в Україні вищі, ніж у сусідніх країнах

Про це повідомила прес-служба IKEA.

Відео дня

"Звертаємо вашу увагу на те, що інформація, поширена сьогодні українськими ЗМІ про роботу інтернет-магазину ІКЕА, не є остаточною або достовірною. IKEA продовжує наполегливо працювати над розширенням своїх потужностей, щоб задовольнити високий попит на товари в Україні, який значно перевищив наші найсміливіші очікування. Однак наразі ми не готові назвати конкретну дату повного відновлення роботи магазину. Обов'язково будемо тримати вас у курсі будь-якої нової інформації", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, 14 травня IKEA запустила в Україні інтернет-продажі своєї продукції, а в подальшому має намір відкрити перший магазин у Києві. Однак пізніше компанія тимчасово обмежила можливість оформляти нові замовлення в українському інтернет-магазині.

У 2019 році IKEA підписала договір на відкриття магазину площею близько 6 тисяч квадратних метрів у ТРЦ Blockbuster. В цілому IKEA намагалася зайти на український ринок протягом 15 років. Спочатку компанія хотіла відкрити магазин в Україні у 2005 році, потім - у 2007 і 2008 роках.

Довідка УНІАН. Найбільша в світі торгова мережа з продажу меблів і товарів для дому IKEA була створена в Швеції в 1943 році. На даний час загальна кількість магазинів групи IKEA з урахуванням франшиз становить 403 одиниці в 49 країнах світу.