Зеленський висловив переконання, що в уряді має бути посада міністра або віце-прем’єра з питань промисловості / president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський заявив, що кандидатура на посаду віце-прем'єра з питань промислової політики та оборонно-промислового комплексу може бути визначена вже за тиждень.

Читайте такожНа проведення огляду ОПК: Мінекономіки просить 18 мільйонів із фонду боротьби з коронавірусом

Як повідомляє прес-служба Офісу президента, про це він заявив на зустрічі з представниками місцевого бізнесу під час робочої поїздки до Одеської області.

Відео дня

За словами президента, кандидатура на посаду віце-прем'єр-міністра з питань промислової політики та оборонно-промислового комплексу може бути визначена вже за тиждень.

Під час зустрічі з підприємцями глава держави наголосив, що збереження робочих місць і розвиток українських підприємств – це один з пріоритетів влади.

«Для нас це дуже важливе питання. Ми вирішили відновити посаду віце-прем’єра з промислової політики. Ми вже побачили багатьох професійних людей – зараз обираємо найкращу кандидатуру», – зауважив президент.

За його словам, розвиток промисловості – це стратегічний погляд на розвиток України.

«Тому для нас і промисловість країни, і ОПК, і космічна індустрія, і всі наші підприємства – це і є стратегія розвитку країни, щоб Україна була промисловою та космічною державою», – наголосив Зеленський.

Як повідомляв УНІАН, 5 березня Зеленський висловив переконання, що в уряді має бути посада міністра або віце-прем’єра з питань промисловості.

11 червня прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що в уряді розглядають питання про створення міністерства розвитку промисловості та оборонно-промислового комплексу.