фото itc.ua

Компанія Amazon представила нову версію свого найдоступнішого рідера Kindle (2019), який нарешті отримав підсвічування екрану. Вартість новинки становить $89,99/$109,99 (на $10 дорожче, ніж у попередника), у продаж вона надійде 10 квітня 2019 року в чорному і білому варіантах оформлення.

Читайте такожНазвано найдорожчий бренд світу

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"По суті, підсвічування на основі 4 LED-елементів - це найпомітніша зміна в характеристиках Kindle (2019) в порівнянні з попередником, який був випущений ще в 2016 році. В Amazon зазначили, що також попрацювали над дизайном корпусу, щоб його було зручно тримати в руках під час читання. Габарити рідера становлять 160x113x8,7 мм, вага - 174 грами", - йдеться в повідомленні.

фото itc.ua

Рідер Kindle (2019) оснащується 6-дюймовим e-ink екраном з щільністю пікселів 167 PPI (а не 300 PPI, як у Paperwhite або Oasis). При цьому матриця так само втоплена всередину корпусу, а не виконана в одній площині з окантовкою, як у старших моделей. Початковий Kindle як і раніше залишається єдиною моделлю в сімействі рідерів від Amazon, яка не отримала захист від попадання вологи.

фото itc.ua

Об'єм внутрішньої пам'яті становить 4 ГБ, підтримується режим начитування книг на Bluetooth-колонки або навушники з допомогою технології Audible. Від повного заряду батарей рідер працює до 4 тижнів в режимі "півгодини в день з підсвічуванням", 100% зарядка займає близько 4 годин.