Cтатистика Київстар: як абоненти старшого віку користуються мобільним зв’язком / фото УНІАН

Тарифи Київстар для абонентів старшого віку – "Дзвінки для батьків" та "Інтернет для батьків" – вже підключили понад 130 тисяч абонентів. Київстар проаналізував, як вони користуються послугами мобільного оператора. 

"Зараз людям старшого віку дуже важливо залишатися на зв’язку зі своїми рідними. Тому для них ми почали розвивати лінійку спеціальних тарифів, які коштують менше наших звичайних пропозицій. Це ще один важливий крок Київстар для підтримки своїх абонентів в період карантину. На ряду з благодійною допомогою, безкоштовно наданими сервісами та збільшенням удвічі послуг у тарифах без зміни вартості" – коментує Павло Данімам, директор з маркетингу Київстар.

Більшість абонентів обрали тариф "Дзвінки для батьків", адже він був запущений в січні 2020 року. І хоча тариф "Інтернет для батьків" був анонсований лише в липні, але маючи велику кількість послуг при демократичній ціні, він також став популярним у людей старшого віку, які вже активно користуються мобільним інтернетом.

Відео дня

Як показує статистика, абоненти старшого віку розмовляють у середньому 950 хвилин на місяць.  Це в 1,5 раза більше ніж у середньому  говорять абоненти у мережі Київстар. При цьому кількість вхідних та  вихідних дзвінків приблизно однакова.

Абоненти, які підключили тариф з мобільним інтернетом, використовують у середньому 3 Гб трафіку. Також кожен третій абонент з цим тарифом підключає собі Домашній інтернет від Київстар, який надається без додаткової плати. 

Найбільшою популярністю ці тарифи користуються в абонентів у Дніпропетровській, Київській та Львівській областях. На четвертому місці за кількістю підключень –  Хмельницька область. Житомирська – на п’ятому місці.

Нагадаємо, що в тарифі "Дзвінки для батьків" за 60 гривень на місяць абоненти отримають безлімітні дзвінки в мережі Київстар, а дзвінки на інші мережі будуть коштувати 0,6 гривні/хвилина. У тарифі "Інтернет для батьків" за 100 гривень на місяць – 6000 Мб мобільного інтернету та нетарифіковані соціальні мережі й месенджери, безлім дзвінки на номери Київстар та 60 хвилин на інші мережі, домашній інтернет без додаткової плати. Підключити ці тарифи можуть абоненти Київстар у віці від 60 років, відвідавши один із фірмових магазинів оператора.

Також для абонентів старшого віку, які хочуть навчитися активно користуватися смартфоном та інтернетом, Київстар запустив соціальний проєкт "Смартфон для батьків".  На порталі вже є 10 відеоуроків, у яких простими словами розповідають про базові правила користування смартфоном.

Довідка про Київстар

  • Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, у тому числі 4G для 25,4 мільйона абонентів.
  • Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах  NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам). 
  • Київстар понад 20 років працює в Україні та є компанією номер 1, найдорожчим брендом, найкращим роботодавцем і найбільшим платником податків до бюджету на телеком ринку.