Розсекречено наступний флагман Samsung-Galaxy S21 / фото OnLeaks

Наступний флагманський смартфон Samsung отримає назву Galaxy S21.

Читайте такожНазвано найнадійніших виробників смартфонів

Про це повідомляє видання "3dnews.ru"з посиланням на звіт відомого мережевого інсайдера OnLeaks.

Відео дня

"Ресурс OnLeaks, досить часто публікує достовірну інформацію про новинки мобільної індустрії, представив на платформі Voice якісні рендери майбутніх флагманських смартфонів Samsung-Galaxy S21 і Galaxy S21 Ultra", - йдеться в повідомленні.

фото OnLeaks

Як можна бачити на зображеннях, пристрої отримають багатомодульну камеру з новим дизайном. У апарату Galaxy S21 вона об'єднає три оптичних модуля, у Galaxy S21 Ultra - чотири. Причому у старшої версії блок камер має досить масивне виконання.

Молодша з двох новинок, якщо вірити наявній інформації, отримає плоский безрамковий екран розміром 6,2 дюйма по діагоналі. По центру в його верхній частині розташується одинарна селфі-камера. Вказуються габарити смартфона - 151,7 x 71,2 x 7,9 мм (9,0 мм з виступаючим блоком камер).

фото OnLeaks

Модель Galaxy S21 Ultra, своєю чергою, буде обладнана дисплеєм з діагоналлю 6,7-6,9 дюйма, злегка загинається на бічні частини. Одинарна фронтальна камера розміститься в отворі у верхній центральній частині екрану. Розміри-165,1 x 75,6 x 8,9 мм (10,8 мм в області основної камери).

фото OnLeaks

Ходять чутки, що Galaxy S21 Ultra може отримати підтримку фірмового пера S-Pen. Однак слот для зберігання останнього в корпусі смартфона не передбачений.

Зазначається, що апарати нового сімейства дебютують раніше звичайного. Минулого тижня повідомлялося, що формальний анонс може відбутися в грудні нинішнього року. Тепер говориться, що Samsung, найімовірніше, представить пристрої серії Galaxy S21 в січні 2021-го. 

фото OnLeaks