Трансформація стосуватиметься офісів у Нью-Йорку та Лос-Анджелесі / Ілюстрація REUTERS

Компанія Google має намір перетворити деякі зі своїх об'єктів на центри вакцинації проти COVID-19. 

Трансформація стосуватиметься офісів у Нью-Йорку, Лос-Анджелесі, районі затоки Сан-Франциско та Кіркленді та штату Вашингтон. Про це у своєму блозі написав генеральний директор Google Сундар Пічаї. 

Читайте такожСпівробітники Google по всьому світу об'єдналися в міжнародну профспілку

Відео дня

У рамках співпраці з One Medical та органами охорони здоров'я, компанія відкриє "будівлі, автостоянки та відкриті простори" для всіх, хто має право на вакцину.

Компанія буде співпрацювати з місцевою владою, щоб визначити, коли можна буде відкрити ці об'єкти.

"Пандемія COVID-19 надихнула на координацію між державним та приватним секторами та за межами міжнародних кордонів. Ми не можемо зараз сповільнюватися", - зазначив Пічай.

Як повідомляє Engadget Google також пообіцяла виділити $150 млн на фінансування питань навчання і поширення вакцин. Ця сума включає $100 млн у вигляді рекламних грантів і $50 млн для співпраці з агентствами охорони здоров'я.

В рамках цієї ініціативи компанія додасть свої сторінки пошуку в Search і Maps інформацію про вакцини на рівні штатів і регіонів, вказуючи відповідні місця в Аризоні, Луїзіані, Міссісіпі та Техасі. 

Крім того, Google додатково виділить $5 млн "організаціям, що займаються проблемами расової та географічної нерівності при вакцинації проти COVID-19". 

Google: історія конфлікту