З'явилися нові подробиці про міні-версії iPhone 12 / 4pda

Компанія Apple крім основної лінійки смартфонів iPhone 12 може представити і більш бюджетний пристрій - iPhone 12 mini. Смартфон буде відрізнятися компактними габаритами і більш дешевим процесором B14.

Читайте такожХакери змогли зламати нову iOS 14

Про це повідомляє 4PDA, посилаючись на інсайдера Mauri QHD. Стверджується, що Apple спеціально підготувала спрощену модифікацію чіпа A14 Bionic, який буде позиціонуватися як середньобюджетна платформа.

Відео дня

Саме цей чіпсет може отримати базовий iPhone 12 і iPhone 12 mini. За словами інформатора, процесор B14 відрізняється як від відомих A14 Bionic, так і від A13 Bionic.

Передбачається, що B14 не отримає підтримку мереж 5G, а модель iPhone 12 mini буде позиціонуватися як свого роду наступник iPhone SE 2020.

Вартість iPhone 12 mini, на думку інсайдерів, не має перевищити $650.

Коли презентують iPhone 12

  • 15 вересня в штаб-квартирі Apple в Купертіно відбулась щорічна презентація новинок від Apple. Компанія показала оновлений "розумний" годинник Apple Watch і нові моделі планшетів iPad, але очікуваного анонсу iPhone 12 не відбулося.
  • За численними чутками, iPhone 12 мають показати на окремій презентації в жовтні. Хоча офіційного анонсу івенту від Apple поки немає.
  • Як повідомляє Appleinsider, презентація запланована на 13 жовтня.
  • ЗМІ раніше повідомляли, що компанія покаже відразу чотири нових моделі айфона: iPhone 12, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro і топовий iPhone 12 Pro Max.