З моменту появи на світовому ринку у компанії realme була мета — рвати шаблони та підкорювати поєднанням: стиль, продуктивність, ціна. І поки всі не перестають обговорювати тріумфальну появу нової лінійки смартфонів бренду, realme вирішили — якщо завойовувати світ, то по всіх фронтах. І ось, 25 травня в Індії, відбулася офіційна презентація перших для бренду realme смарт телевізорів, що поєднують в собі передові технології за мінімальну ціну. Презентацію можна було подивитися на Youtube каналі Цитруса. Так само на презентації були представлені бездротові навушники, портативні батареї та смарт годинник. Вже цього літа кожен з вас зможе насолодитися всіма перевагами новинок!

Відео дня

Аналог AirPods став доступнішим. Світові була показана лайт версія Buds Air  — Realme Buds Air Neo:

• Спеціальний ігровий режим з наднизькими затримками

• До 17 годин автономної роботи (з зарядним кейсом)

• Сенсорне управління

• Оптичні датчики для визначення положення у вусі

• Максимально легка та ергономічна конструкція вкладишів

• Роз'єм для зарядки microUSB

Завдяки своїй вазі та формі вони практично не відчуваються у вусі, але якість звучання просто приголомшлива і це при мінімальній затримці між телефоном і навушниками. А також завдяки Google Fast Pair відбувається блискавичне сполучення навушників з телефоном.

Realme Watch: Відстеження в реальному часі пульсу, відстеження рівня кисню в крові, 14 видів визначення спорту, відстеження сну, захист від вологи та пилу IP68. Управління смартфоном з годинника.

Портативна батарея realme 10 000mAh QC RMA137

• Значна місткість - 10 000 мАг

• Одночасне підживлення двох гаджетів

• Швидка зарядка з потужністю до 18 Вт

• Багатоступенева система захисту

• Світлодіодний індикатор рівня заряду

• Стильний дизайн

Realme TV

Звук

Звук — це перше, на що звертаєш увагу після підключення телевізора. Він насичений, об'ємний і реалістичний. Звук забезпечують чотири гучномовця сумарної потужності 24 Вт. Динаміки підтримують технологію Dolby Audio.

Дизайн

Якщо при створенні смартфонів компанія ставила акцент на молодіжний стиль, то для телевізорів був обраний інший безпрограшний варіант — класика. Але класика не нафталінова — виглядають realme TV сучасно і дуже стильно. Подібна модель впишеться в будь-який інтер'єр і буде органічно  виглядати в спальні, на кухні, у вітальні й взагалі де завгодно. Тонка рамка робить телевізори легкими та елегантними. Передбачена як установка на поверхню, так і можливість повісити на стіну. До речі, для останнього варіанту відмінно продумано розташування роз'ємів — вони не діляться на блоки й доступ до них не важкий. В телевізорах є роз'єми: 2 * USB 2.0, 3 * HDMI, Ethernet для підключення до мережі та AV-вхід. Телевізор заявлений як високоміцний смарт ТВ, здатний витримати 20 градусний мороз і падіння з висоти 76 см. Відмінний варіант для заміського будинку — можливість провести зимовий пікнічок, не відриваючись від перегляду улюбленого серіалу, ну, а інакше навіщо було перевіряти роботу телевізора в мороз?

1

Зображення та екран

 Що стосується екрану, він глянсовий. Дозвіл панелі в моделі 43 "має дозвіл Full HD з роздільною здатністю 1920 х 1080, в діагоналі 32" становить 1366 × 768, але різницю з Full HD можна помітити тільки, сидячи, "уткнувшись носом в екран". У realme TV гарні кути огляду, картинка йде без спотворень і контрастних крапель, правда в відео можна спостерігати невелике розмиття. Зате шуму практично немає, а якість темних сцен така висока, що при перегляді хоррора можна буде точно дізнатися, де ховається зло раніше головного героя. Телевізор не підтримує 4k, але якісний контент забезпечать фільми в форматі 1080р, залиті онлайн або з флешки. При описі панелі варто згадати один момент — захисний шар екрану телевізора при натисканні згинається, що дає світло в області торкання. Правда, складно уявити собі ситуацію, при якій глядач дивитиметься телевізор, стискаючи його в обіймах, навіть при самих жалісливих сценах. Так що цей мінус можна перевести в статус особливостей і не акцентувати на ньому увагу.

Підключення

 Якщо власники realme TV хоч раз підключали смартфон, то підготовка цього телевізора до роботи не складе особливих труднощів, хоча пройде набагато швидше. Після підключення живлення realme TV запропонує перенести настройки Wi-Fi за допомогою смартфона Android і увійти в Google Сервіси. Потім розумний телевізор автоматично завантажить оновлення та познайомить з основними функціями. Все дуже просто, особливо якщо врахувати, що інтерфейс у realme TV повністю локалізовано і перекладено.

1

Пульт дистанційного керування

Розробники відмінно попрацювали над функціоналом пульта дебютного телевізора. Працює він від двох батарейок ААА. Кнопки зручно розташовані на дистанційці, їх кількості достатньо, щоб управляти телевізором було максимально просто і комфортно: повернення в меню, гучність, потужність, джойстик, багатозадачність, голосовий пошук, окрема кнопка (YouTube, Netflix, Prime video) і кнопка управління звуком. Мікрофон для голосового пошуку пульта відмінно себе зарекомендував — він чітко розпізнає команди, навіть досить складні. Так що керувати телевізором буде набагато швидше і зручніше.

Чіпсет realme — 64-розрядна однокристальна система MediaTek, яка раніше не використовувалася в жодному іншому телевізорі. Вона отримала процесорні ядра Cortex-A53 і графічний прискорювач Mali-470 MP3. Телевізори realme підтримують технологію Chromecast, а значить, володар смартфона з Android з легкістю передасть на телевізор фото, відео та аудіо файли.

1

Отже, що ж із себе представляє цей телевізор? Realme TV призначений, перш за все, для молоді. Він достатньо нафарширований для того, щоб організувати ненудне проведення часу за переглядом YouTube і Netflix, влаштувати вечірку з відмінним об'ємним звуковим супроводом і провести кілька годин за грою на PS або Xbox. А завдяки ціні, зробити це зможе практично кожен, навіть десь на орендованій квартирі. Знову ж таки, завдяки ціні, легкості управління, сильному звукові та гарному зображенню він стане відмінним подарунком коханій бабусі.

Так, мало не забули — ось пункти, за якими realme TV явно обійшов конкурентів, залишивши їх нервово курити в сторонці.

1

Плюси realme TV:

• стильний дизайн

• відмінний об'ємний звук

• хороша контрастність темних сцен

• функціональний пульт

• низька ціна

Ціни

Діагональ 32 – 4599 грн

Діагональ 43 – 7499 грн