Мінінфраструктури призначила керівника державного / фото seafarersjournal.com

Міністерство інфраструктури України призначило виконуючим обов'язки директора державного підприємства «Морський торговельний порт «Південний» (Одеська обл.) Олександра Олійника.

Про це повідомляє прес-служба міністерства.

Раніше Олександр Олійник обіймав посаду директора держпідприємства "Маріупольський морський торговельний порт".

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, раніше Мінінфраструктури України звільнило виконуючого обов'язки директора державного підприємства «Морський торговельний порт «Південний» (Одеська обл.) Анатолія Яблунівського.

У червні поточного року Служба безпеки України заявила про блокування незаконних угод на ДП «Морський торговельний порт «Південний» (Одеська обл.). Зазначалося, що двоє посадових осіб держпідприємства вносили неправдиві дані в реєстр на перерахування соціальних виплат. Насправді гроші надходили на банківські карткові рахунки знайомих зловмисників.

Оперативники задокументували, що протягом 2018-2019 років чиновники перерахували на користь «підставних» осіб майже 2,5 млн грн.

Довідка УНІАН. Морський торговий порт «Південний» – найбільший за обсягами перевалки вантажів порт України, заснований в 1978 році і розташований на березі Аджаликського лиману. Це найбільш глибоководний порт України