Електропікап оснащений автопілотом і функцією автоматичного паркування / tsn.ua

У четвер, 21 листопада, у Лос-Анджелесі гендиректор Tesla Ілон Маск представив електричний пікап Cybertruck і квадроцикл, який можна перевозити на кузові авто.

Про це передає ТСН.

Зі слів Маска, електропікап буде випускатися у трьох комплектаціях з дальністю ходу у 400 км, 480 км і 800 км відповідно. Також він розповів, що різні версії отримають від одного до трьох двигунів.

Відео дня

Читайте такожTesla зареєструвала одразу дві назви для свого пікапаЗасновник Tesla повідомив, що «бюджетний» Cybertruck надійде у продажі за 39,9 тисячі доларів. Найдорожча версія обійдеться в 69,9 тисячі доларів і зможе розганятися до сотні всього за 2,9 секунди. Його вантажопідйомність становить майже 1,6 тисячі кг.

Маск розповів, що всі версії оснащені автопілотом і функцією автоматичного паркування. Він особливо відзначив феноменальну потужність Cybertruck, показавши відео, на якому пікап легко тягне за собою потужний Ford F150, який намагається їхати в інший бік.

Також відомо, що корпус Tesla Cybertruck виконаний з надтвердої холоднокатаної нержавіючої сталі, а скло броньоване за власною технологією компанії. Метал автомобіля витримує обстріл з 9-міліметрового пістолета, йшлося у презентації.

"Бюджетний" Cybertruck коштуватиме 39,9 тисячі доларів / tsn.ua

На додаток до пікапу на презентації представили електричний квадроцикл. Він може міститися в кузов Cybertruck і заряджатися від нього.

Виробництво розпочнеться у 2021-му / tsn.ua

Попередні замовлення на Cybertruck компанія вже відкрила на своєму сайті, але його виробництво почнеться тільки 2021 року.

Раніше УНІАН повідомляв, як Ford презентував електричний кросовер в стилі Mustang.