Електрокросовер Ford Mustang Mach-E подешевшав ще до початку продажів / фото Ford

Ford вирішив знизити ціни на електрокросовер Mustang Mach-E ще до початку відвантажень перших автомобілів клієнтам.

Читайте такожVolkswagen вирішив потіснити Маска на ринку електромобілів: презентовано електрокросовер ID.4

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"Офіційним повідомленням про зниження цін, адресованим дилерам, спочатку поділився один з користувачів форуму Mustang Mach-E, після чого представник компанії підтвердив зміни ціни ресурсу Electrek, пояснивши цей крок прагненням "залишатися повністю конкурентоспроможними". Іншими словами, це не що інше, як магічна сила конкуренції", - йдеться в повідомленні.

фото Ford

Ford представив Mustang Mach-E ще наприкінці минулого року. Це перший електричний автомобіль Ford, який компанія розробила з нуля, і це перший Mustang в кузові кросовера. Через пандемію Ford довелося відкласти вихід знакової моделі на ринок на пару місяців - автомобілі з'являться в офіційних дилерів Ford в Північній Америці в найближчі кілька тижнів.

Для зручності нові та старі ціни ми звели в таблицю.

фото ITC.ua

Єдиний варіант Mustang Mach-E, що зберіг колишню ціну, - це топова версія GT (від 60,5 тисячі доларів).

Всі ці ціни вказані без урахування Федеральної податкової знижки в розмірі 7,5 тисячі доларів, яка як і раніше доступна покупцям електромобілів Ford. Тобто, максимально доступний базовий Mustang Mach-E Select RWD в США коштуватиме 35 395 доларів із застосуванням знижки. З такими цінами Mustang Mach-E цілком може скласти гідну конкуренцію Tesla Model Y, ціни на яку в США починаються від 49 990 доларів (без жодних знижок).

фото Ford

Електрокросовер Ford Mustang Mach-E представлений офіційно: потужність до 465 к.с., батареї на 76/99 кВт-год, запас ходу до 600 км (WLTP), швидкісна зарядка 150 кВт та п'ять версій від 44 тисяч доларів й вище.