Столиця знову стоїть у заторах / фото УНІАН

Станом на 8:10 26 травня ситуація з заторами на дорогах Києва близька до транспортного колапсу. Рух транспорту ускладнився в центрі міста і на мостах через Дніпро, в напрямку правого берега.

Читайте такожТранспортний колапс у Києві: попри відкриття метро, на дорогах утворилися великі затори (карта)

За даними карт Google, затори утворилися на Броварському проспекті і проспекті Визволителів. На Північному мосту виникли одразу дві ДТП, ще одна аварія сталася перед мостом – на проспекті Романа Шухевича (перед СкайМоллом).

Відео дня

Проблеми з рухом виникли на вулиці Набережно-Хрещатицькій на Подолі, на Бульварі Тараса Шевченка та на проспекті Перемоги. Великий затор утворився також на проспекті Лобановського.

Водночас КМДА повідомляє про аварійну ситуацію на Південному мосту – обірвалась частина накривного листа в одного зі старих деформаційних швів. На місці працюють комунальники, рух у напрямку правого берега частково обмежено.

Скріншот
Скриншот

Нагадаємо, Київський метрополітен 25 травня відновив перевезення пасажирів. Пасажирам перевіряють температуру і допускають в транспорт за умови наявності захисної маски. Кількість пасажирів у вагонах визначається правилами соціальної дистанції.