У подальшому призначення приміських поїздів триватиме / фото УНІАН

На Дніпропетровщині рух приміського залізничного транспорту планують частково відновити з 8 червня.

Про це УНІАН повідомили у прес-центрі регіональної філії «Придніпровської залізниці» АТ «Укрзалізниця».

Згідно з повідомленням, залізничникам необхідно провести організаційну роботу з відновлення приміського сполучення, тому електрички запустять з наступного понеділка.

Відео дня

Читайте такожВідродження фенікса: пасажирський транспорт повертається в Україну

«У зв’язку з пом’якшенням карантинних заходів у Дніпропетровській області відновлюється курсування 79 приміських поїздів на основних напрямках пасажирських перевезень у приміському сполученні. В усіх поїздах, а також на вокзалах і станціях будуть обов’язковими дезінфекційні заходи, неухильне дотриманням санітарних норм та стандартів. До посадки допускатимуться пасажири, які мають засоби індивідуального захисту », - йдеться у повідомленні прес-центру.

Зазначається, що залізничникам необхідно провести організаційну роботу з відновлення приміського сполучення, тому електрички запустять з наступного понеділка.

З розкладом руху приміських поїздів можна буде ознайомитися на офіційному сайті регіональної філії «Придніпровська залізниця» з 7 червня.

У подальшому призначення приміських поїздів триватиме.

Як повідомляв УНІАН, 4 червня Дніпропетровська регіональна комісія з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій дозволила відновити рух приміського залізничного транспорту в області з 5 червня.

Регіональна філія «Придніпровська залізниця» АТ «Укрзалізниця», яка обслуговує Дніпропетровську та Запорізьку області, з 1 червня частково відновила приміський рух у Запорізькій області, по Дніпропетровській області рішенням регіональної комісії з ТЕБ і НС дата була відтермінована.

Довідка УНІАН. У 2019 році приміськими поїздами по Дніпропетровській області перевезено понад 9,7 млн пасажирів. Щодня в рейс виходило близько 120 поїздів, які в середньому перевозили 26,5 тис. пасажирів.