В області стійка динаміка захворюваності на COVID-19. / фото: zmist.pl.ua

Влада Рівненщини не планує відновлювати міжобласні пасажирські перевезення до 24 червня через стійку динаміку захворюваності на COVID-19.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні було повідомлено на брифінгу в Рівненській ОДА.

Причина такого рішення влади - стійка динаміка захворювань на COVID-19. За словами першого заступника очільника регіону Сергія Подоліна, за підсумками минулої доби в області зафіксовано 16 нових випадків захворювань на COVID-19. Загалом же, з початку пандемії на Рівненщині зареєстровано1491 випадок захворювань на цю недугу, 127 людей сьогодні перебувають у відділеннях інтенсивної терапії.

Відео дня

«Наше завдання постійно аналізувати динаміку. Сьогодні вона не є позитивною, щоб послабити карантин на території області. Тому, як мінімум, згідно з рішенням комісії до 24 червня послаблення і відновлення перевезень на буде», - зазначив Подолін.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні під час онлайн-брифінгу заступник міністра охорони здоров’я, головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко повідомив, що до переходу на пом’якшення карантину ще не готові Донецька, Луганська, Львівська, Волинська, Закарпатська, Рівненська та Чернівецька області.