Ілюстрація REUTERS

Міністерство інфраструктури України анонсувало низку нових спеціальних рейсів до України з різних країн світу, якими можуть скористатись українці, які перебувають за кордоном, для повернення додому.

Читайте такожВідновлення авіаперевезень: у Мінінфраструктури розповіли, що буде з цінами на квітки

Про це повідомила прес-служба відомства.

Відео дня

"Продовжуємо повертати наших громадян із-за кордону додому. Анонсовано низку нових спеціальних рейсів, запланованих на найближчий час із різних країн світу. До того, як буде відновлено регулярне пасажирське авіасполучення, наші громадяни можуть ними скористатись", - цитує прес-служба міністра інфраструктури Владислава Криклія.

Зазначається, що рейси заплановано з Мюнхена, Франкфурта, Барселони, Тель-Авіва, Лондона, Берліна, Варшави, Нью-Йорка, Амстердама, Гельсінкі, Аліканте, Неаполя, Стамбула, Софії, Гамбурга, Дубая, Риму, Єревана, Відня, Делі, Парижа, Майамі, Аммана, Шарм-еш-Шейха, Стокгольма, Вільнюса, Оману, Ер-Ріяда, Мадрида, Дюссельдорфа, Хургади, Ташкента, Торонто.

Як повідомляв УНІАН, раніше Криклій назвав перші країни, з якими Україна відновить авіаційне сполучення з 15 червня. За його словами, буде відновлено авіасполучення з найбільш популярним туристичними напрямками. Зокрема, мова йде про Туреччину, Грецію, Кіпр, Грузію.