Домбровський став кандидатом в мери Одеси  / фото zachem.com.ua

Одеська територіальна виборча комісія зареєструвала кандидатом на посаду мера міста блогера Станіслава Домбровського, який порізав собі горло в залі суду в серпні поточного року.

Як передає кореспондент УНІАН, відповідне рішення прийнято на засіданні виборчкому.

Згідно з постановою виборчкому, Домбровський, 1979 р.н., є головним редактором газети «Гонзо ТВ», судимостей у кандидата немає.

Відео дня

Одеський виборчком раніше зареєстрував кандидатами на посаду мера міста двох активістів-самовисуванців - Михайла Кузаконя та Ібрагіма Моріса, а 22 вересня - висунутого партією «Слуга народу» народного артиста України Олега Філімонова.

Читайте такожГумориста Філімонова зареєстрували кандидатом у мери Одеси

Станіслав Домбровський: чим відомий скандальний блогер

20 липня 2020 року в центрі Одеси блогер Станіслав Домбровський, згідно з даними слідства, побив учасника ООС, у зв'язку з чим його відправили до СІЗО. 31 липня Домбровський у Приморському районному суді Одеси порізав собі горло, коли почув про постанову суду. З будівлі суду Домбровського доставили до лікарні, 7 серпня Одеський апеляційний суд змінив йому запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт. Сам Домбровський стверджує, що не винен, а тільки заступився за товариша.

Раніше, в серпні 2019 року, поліція почала розслідування за фактом іншої бійки - під час мітингу біля Одеської обласної державної адміністрації. Тоді Домбровський вкусив за ніс лідера громадської організації «Зелений лист» Владислава Балінського. Інцидент стався, коли Балінський вів відеофіксацію мітингу, на якому активісти протестували проти обрання головою облради Віталія Саутенкова і звільнення директора художнього музею Олександра Ройтбурда. Домбровський підійшов до Балінского, щось сказав і вкусив його за ніс, після чого сталася бійка.