25 жовтня в Україні пройшли чергові місцеві вибори / фото УНІАН, Сергій Чузавков

За чинного мера Тернополя та члена партії Свобода Сергія Надала проголосували 72,3% жителів міста.

Дані власного екзит-полу опублікувало місцеве видання "20 хвилин".

На другому місці, за їхніми даними, знаходиться представник партії Сила людей Іван Сороколіт з 7,23%, на третьому - представник партії Європейська Солідарність Віктор Овчарук, у якого 6,73%. Четверте місце посів представник Батьківщини Леонід Бицюра (4,99%). На п'ятому місці - представник партії Слуга народу Віктор Гевко з 4,49%.

Відео дня

Читайте такожРезультати екзит-полів на місцевих виборах в Україні: оновлюється

До міськради Тернополя можуть пройти: ВО Свобода - 43,7%; ЄС - 22,44%; Слуга народу - 5,73%; Порядок. Відповідальність. Справедливість - 5,24%; Сила людей - 4,99% голосів.

У Хмельницькому, згідно з даними екзит-полу, проведеного журналістами видання "Всім", на місцевих виборах перемагає чинний мер від "Свободи" Олександр Симчишин. Його результат - 81,13%. На другому місці - кандидат від "Слуги народу" Інна Ящук з результатом 10,78%.

Місцеві вибори в Україні

  • 25 жовтня в Україні пройшли чергові місцеві вибори. Виборчі дільниці відкрилися о 8:00 і працювали до 20:00.
  • Нинішні місцеві вибори пройшли за пропорційною системою з відкритими списками. На території Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях голосування не організовувалося і не проводилося.
  • Як свідчать екзит-поли, за результатами виборів у Києві, Дніпрі, Харкові, Одесі, Львові, Вінниці перемагають діючі мери міст.