Раніше судимий Владислав Сергєєв став членом виборчої комісії / скріншот з відео

Представником міської виборчої комісії Ужгорода від «Опозиційної платформи – За життя» став раніше судимий за зґвалтування Владислав Сергєєв.

Читайте такожСкандальний блогер Домбровський став кандидатом на пост мера ОдесиПро це у своєму Telegram-каналі повідомив місцевий журналіст Віталій Глагола.

«Комісія координує роботу 68 дільничних комісій, це більше тисячі людей, більшість з яких жінки», – зазначив він.

Відео дня

При цьому журналіст запропонував прочитати статтю газети «Старий Замок» за 2013 рік, написану за даними кримінальної справи Сергєєва. Тоді цю тему згадали, тому що він презентував свою книгу.

Як процитував статтю Глагола, на волі Сергєєв одразу ж почав активну громадську діяльність, представлявся журналістам, як голова благодійного фонду «Громадський крок». А тепер узявся ще й за політичну діяльність, ставши офіційним членом міської виборчої комісії від ОПЗЖ.

Владислав Сергєєв: деталі кримінальної справи

Як зазначається у статті, Сергєєв відомий в Ужгороді «як сексуальний маніяк, що відсидів за ґратами за знущання з жінок».

Стаття про ужгородського сексуального маніяка / фото t.me/VGlagola

Однією з його жертв стала 46-річна ужгородка, яка поверталася додому, коли її позаду наздогнав і збив джип. Замість того, щоб відвезти жінку до лікарні, Сергєєв повіз її до себе до дому, де утримував і знущався з неї понад добу.

«…накинувся на неї з кулаками, розбив до крові ніс. Далі потяг у ванну кімнату, засунув її голову під кран, весь час говорячи про те, що та мусить вдовольнити його оральним способом. Коли вона знову категорично відмовила, Владислав почав великим пальцями вдавлювати своїй жертві очі. Потім знову бив, знущався, намагаючись таки примусити жінку попестити його…» - зазначається у статті

Другою жертвою стала його знайома, яка прийшла до нього на запрошення.

«Звичайного сексу він не бажав – йому хотілося, аби дівчина вдовольнила його оральним способом. Коли та теж відмовила, знову розлютився й почав бити. Тортури  цієї жертви тривали цілу ніч: Владислав і душив дівчину, і засовував її голову під кран, бив по голові, роз’юшив ніс – одне слово, не лишив на нещасній живого місця», – говориться в статті.