В офісі працюватиме обласна організація партії і міський осередок / скріншот

У Тернополі на вулиці Брюкнера, 2А відкрили офіс політичної партії «За майбутнє».

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат облради Володимир Болєщук, долучивши до допису відео з відкриття. Він наголосив, що в офісі партії будь-хто може отримати юридичну консультацію  та ознайомитися із специфікою виборчого законодавства.

"У Тернополі на вулиці Брюкнера, 2А відкрили офіс політичної партії «За майбутнє». Це місце для комунікації між кандидатами і виборцями. Тернополяни тут зможуть отримати юридичну консультацію, ознайомитися із специфікою виборчого законодавства і бюлетенів, які будуть на місцевих виборах. Я запрошую вас приходити до офісу і разом творити майбутнє Тернопільщини!", - повідомив Болєщук. 

Відео дня

"Сьогодні ми відкриваємо не тільки офіс обласної організації партії "За майбутнє" - тут буде працювати міський осередок. І ми радо будемо чекати на тернополян. Наша команда дедалі більшає, до нас долучається все більше людей. Нам потрібен простір для того, щоб працювати і спілкуватися з тернополянами. І тут, власне, буде працювати і громадська приймальня", - наголосив він. 

"Політична партія "За майбутнє" це абсолютно нова політична сила. Ми продумали надзвичайно відкриті офіси для зручності і для того, щоб люди розуміли, що нам немає що приховувати від суспільства", - розповів народний депутат Іван Чайківський.