Верещук зазначила, що їхні соцопитування давали їй друге місце / фото УНІАН, Віктор Ковальчук

Народний депутат України, кандидат від "Слуги народу" Ірина Верещук ще сподівається, що увійде в другий тур виборів на посаду Київського міського голови.

Як передає кореспондент УНІАН, про це вона сказала на брифінгу.

За словами Верещук, "той маленький відрив", який показує екзит-пол між нею та іншими кандидатами, які будуть в другому турі змагатися з чинним мером Віталієм Кличком, це "точно ще не поразка". Також вона зауважила, що навіть якщо їй не вдасться увійти в другий тур, то "небо на землю не впаде".

Відео дня

"Рейтинг показує 0,6%. Це ні про що, це в межах похибки. Це ще не результат. Я великий оптиміст і вважаю, що результат буде обов’язковий. Кияни мудрі, кияни розібралися, і я маю бути у другому турі", - цитує Верещук "Новое время".

Кандидат у мери Києва також не захотіла визнавати провал "Слуги народу". Вона зазначила, що президентська партія бере участь у місцевих виборах вперше.

Як передає кореспондент УНІАН, Верещук зазначила, що ще не аналізувала свої помилки в ході виборчої кампанії, оскільки ще немає офіційних результатів голосування, і додала, що були об'єктивні обставини, які від неї не залежали – зокрема, низька явка виборців.

Читайте такожЯкі партії проходять до Київради: результати екзит-полу

За її словами, поки не можна спрогнозувати як закінчиться голосування на місцевих виборах 25 жовтня, пише Фокус.

"Явка дуже низька. Тому зараз ніхто не може спрогнозувати як завершиться сьогоднішнє голосування", - сказала Верещук.

Нагадаємо, за результатами екзит-полу соціологічної групи "Рейтинг", на виборах мера Києва лідирує Віталій Кличко, за якого проголосували 47,8% виборців. Ірина Верещук займає четверте місце з результатом 8%. Від другого місця і можливості пройти в наступний тур її відділяє 0,6% голосів.

Місцеві вибори 2020