Кадр з гри Resident Evil 3 Remake / скріншот

За мотивами зомбі-екшену Resident Evil 3 вийде настільна гра. Над проектом працює компанія Steamforged Games при підтримці Capcom.

Як повідомила компанія Steamforged Games, кошти на створення проекту будуть зібрані на краудфандинговому майданчику Kickstarter. Кампанія по збору коштів стартує 28 квітня. Розробники не уточнили, яка саме сума потрібна для створення настільної гри.

Читайте також"Capcom стрибнули вище голови": що гравці говорять про ремейк Resident Evil 3

Відео дня

У Steamforged Games розповіли, що гри Resident Evil 3: The Board Game отримає сюжетну кампанію тривалістю 19 годин, а також набір окремих сценаріїв. Гравцям потрібно буде правильно розподіляти ресурси, щоб успішно покинути Раккун-Сіті, в якому розігралася зомбі-епідемія. Також в гру введуть картки, які будуть створювати випадкові події та загрози для гравців. Resident Evil 3: The Board Game можна буде пройти одному або в компанії до 4 осіб.

Автори зроблять фігурку Джилл / steamforged.com

Крім того, розробники зазначили, якщо їх сторінка на Kickstarter збере понад 2,5 тисяч передплатників до запуску збору коштів, то вони створять колекційну фігурку головної героїні гри – Джилл Валентайн.

Що таке Resident Evil 3

Resident Evil 3 – це екшн з елементами survival-horror від студії Capcom. Гра розповідає про співробітницю спецпідрозділу "S. T. A. R. S." на ім'я Джилл Валентайн, яка намагається вибратися з охопленого зомбі-епідемією міста Раккун-Сіті.