Кадр з гри Close To The Sun / store.playstation.com

В магазині цифрової дистрибуції Epic Games Store можна безкоштовно отримати ігри Close To The Sun та Sherlock Holmes: Crimes and Punishments. Роздача триватиме до 16 квітня.

Трейлер Close To The Sun

Що таке Close To The Sun

Close to the Sun – це стімпанк-хоррор від першої особи. Дії гри розгортаються на кораблі "Геліос", який спроектував сам Нікола Тесла. У пошуках своєї сестри на корабель прибуває журналістка на ім'я Роуз. Вона виявляє, що на судні немає жодної живої людини. Дівчині доводиться почати розслідування, щоб з'ясувати які експерименти проводилися на "Геліосі", та куди зникла її сестра. Гра вийшла у 2019 році на PS4, Xbox One, Nintendo Switch та ПК.

Читайте такожЕпідемія вже в місті – час тікати. Рецензія на ремейк Resident Evil 3

Отримати Close To The Sun безкоштовно можна тут.

Іншою грою в безкоштовній роздачі став детективний квест Sherlock Holmes: Crimes and Punishments від української студії Frogwares.

Трейлер Sherlock Holmes: Crimes and Punishments

Про що Sherlock Holmes: Crimes and Punishments

Sherlock Holmes: Crimes and Punishments – це детективний квест про Шерлока Холмса від української студії Frogwares. В ролі легендарного британського детектива гравцеві належить розкрити шість злочинів. Допомагати в розслідуванні буде доктор Ватсон. Гравець повинен опитувати свідків, оглядати місця злочинів, шукати докази, зіставляти факти і вибудовувати логічні ланцюжки. На основі свого розслідування гравець може звинувачувати різних підозрюваних. Якщо гравець помилився, то засудять невинного. Деякі справи в грі є прямими адаптаціями оригінальних творів сера Артура Конан Дойла.

Отримати цю гру безкоштовно можна тут.