Гра вийде на ПК 14 липня / store.steampowered.com

Екшн Death Stranding окупив виробничі витрати та почав приносити прибуток розробникам.

Читайте такожСвіт грі Death Stranding. Огляд першого офіційного артбуку, перекладеного українською мовою

Про це в інтерв'ю порталу Livedoor News повідомив геймдизайнер гри Хідео Кодзіма.

Відео дня

Розробник підкреслив, що Death Stranding стала комерційно успішною, і нагадав про те, що скоро гра вийде ще й на ПК. Кодзіма запевнив, що у студії вистачає коштів на створення наступної гри. При цьому розробник зізнався, що нещодавно Kojima Productions змушена була відмовитися великого проекту. Про яку саме гру йдеться, Хідео Кодзіма не уточнив.

Реліз Death Stranding на ПК відбудеться 14 липня.

Про що Death Stranding

Death Stranding – це екшн про світ майбутнього, в якому стався страшний катаклізм. США лежать в руїнах, а по землі бродять смертоносні монстри. Жменьки вцілілих людей ховаються в підземних сховищах, а на поверхню виходять лише кур'єри, які доставляють їжу, медикаменти та інші корисні припаси. Одним з таких став головний герой гри – Сем Бріджес, його зіграв і озвучив Норман Рідус. Зірка «Ходячих мерців» не єдина знаменитість у грі. В Death Stranding також зіграли актор Мадс Міккельсен, дівчина Бонда — Леа Сейду та режисер Гільєрмо дель Торо.

Death Stranding вийшла у 2019 році на PS4 та отримала схвальні відгуки від критиків, а надалі була номінована на звання «Найкращої гри року».